top of page

25 april 2021 training KCNN in Vledderveen.

Vandaag voor het eerst weer trainen op Vledderveen. Papa had mijn kappen bij LakRepair opgehaald (die overigens goed in de grondverf zaten), zodat ik ze weer kon monteren op mijn NSF. Eén van mijn monteurs en tevens coach(Melvin) was met mij mee trainen. Aangezien papa en mama een andere afspraak hadden en omdat er vanwege corona maar 1 begeleider mee mocht per rijder.


Het was flink rijden op de NSF en minibike. Ik voelde me als een vis in het water op de minibike ondanks al die 2takt minibikes, in de bochten schoot ik ze allemaal voorbij. Flink aanpoten!!! Kwartier NSF rijden -> wisselen van laarzen naar schoenen en dan een kwartier minibike rijden. Kwartiertje rust en dit herhaalde zich van 11-17 uur. Na iedere sessie de sessie bespreken met Melvin en mijn schakel en remmomenten iets aanpassen om mijn rondetijd naar beneden te krijgen. En met resultaat!! Mijn snelste tijd was 47.3 voor vandaag. De laatste keer dat ik hier heb gereden vorig jaar was mijn snelste tijd 47.5, dus ik ben blij. Ik moest weer even wennen aan de baan, maar in de vakantie staan nog twee trainingen op vledderveen en dan ga ik nog meer knallen!

bottom of page