top of page

Eerste trainingen 2021

14 april 2021 Eerste training midland circuit Lelystad.

Mijn allereerste meters dit seizoen. En wat ging dat lekker!! Dankzij mijn topsportcoach had ik een paar uur eerder vrij van school, zodat ik samen met Papa mijn motor kon opbouwen en kar inpakken.


Roberto van Roberto Motoren heeft mijn NSF helemaal in de revisie gedaan en nagekeken en WOW! Dat kon ik wel merken. Ik moest wel wennen dat de NSF wat rapper was en ik moest even wennen aan de bike aangezien het frame 3 cm verlengd is. De bike is nu echt op mijn lijf geschreven en nu is het meters maken.


Ik heb van 16.00 uur tm 20.30 uur non stop gereden! 15 minuten NSF, daarna 15 minuten minike rijden en toen 15 minuten pauze. Tussendoor samen met Papa de ketting van de minibike iets ingekort, want die lag er wat los op. Al met al een goede testdag gehad! De eerstvolgende training die gepland staat is een hele dag trainen op Vledderveen.

bottom of page